woensdag 19 oktober 2011

Mooi of Rotzooi? Aflevering 'Schoenen'.

Hoihoi,

Iedereen maakt wel eens een blunder, right? Alleen sommige mensen wat meer dan anderen...(like me!).
Ook op modegebied wordt er heel wat af geblunderd. Al ligt de grens tussen 'gewaagde creatie' en 'misfit' is eigenlijk maar heel klein... 
Hierover gaat de nieuwe rubiek op deze blog, genaamd 'Mooi of rotzooi?' 
In deze posten neem ik elke keer een ander onderwerp (haar, make-up, kleding, accesoires, brillen enz.). 
Deze keer: schoenen. Ik heb voor jullie wat 'grensgevalletjes' opgezocht, dwz. aparte creaties op schoenen gebied. Aan jou de vraag: mooi of rotzooi?

Mooi of zooi? Aflevering 1.

1. Teenschoenen

Oh my goshh. Wat zijn deze dingen lélijk! Geen idee wat hier het nut van is (zal vast wel iets met je gezondheid te maken hebben, want ze zijn te lelijk om zomaar te dragen). Nou ja, misschien denk jij daar anders over... 
In ieder geval, hier zul je mij dus nooit in zien. Werkelijk NOOIT.

2. Slof-schoenen.
Tja, wat zijn dit nou? Schoenen of sloffen? In ieder geval ben ik er niet helemaal weg van. Of beter gezegd: helemaal niet. Maar het kan altijd erger! Oké, ik vind deze schoenen niet mooi ofzo, maar hey, 100x beter dan die lelijke dingen van hierboven, toch?
En ach, misschien staan ze wel heel schattig bij je 5 jarige nichtje. You never know...

3. Moccasins

In de tweede klas droeg ik zelf moccasins enkellaarsjes. Nu is mijn mening over de moccasin een beetje bijgesteld. Nee, de traditionele moccasin-laars laat ik liever staan. Maar deze ballerina-like uitvoering vind ik eigenlijk wel leuk. Ik denk niet dat het echt bij mij past, maar bij anderen kan zoiets zeker heel leuk staan!

4. Lady Gaga-achtige eh...dingen.
Oké, wat zijn dit voor mismaakte dingen? Come on people, hier ga je toch niet serieus op lopen? En, al mocht je het willen, dat gaat toch  helemaal niet? Je gaat mij niet wijsmaken dat dit lekker loopt...
Waarom zou je je arme voetjes zoiets aandoen? Omdat het mooi is? Tja, als dit jouw definitie van 'mooi' is... Anyway, origineel is het wel.

5. Alexander Mcqueen
Alexander Mcqueen mag natuurlijk niet op het lijstje van 'aparte schoendesigns' ontbreken. Neem nou alleen al Lady Gaga's 'hoefschoenen'. Hét voorbeeld van apart! Zo ook deze schoen. Ik vind hem ( in tegenstelling tot de meeste Mcqueens) niet lelijk. De kleur vind ik mooi, de ringetjes voorop ook. Maar, what's happened met de hak? Was het geld op, en moest er een ander alternatief worden gevonden?
Hoe dan ook, erg lekker lijkt me dit niet lopen. Nope, ik pass voor deze schoen.

6. Palladium
Wat heeft iedereen toch tegen Palladium? Oké, er zitten een paar houthakker-stijl exemplaren tussen, maar ook een hoop leuke! Zoals deze, o.a. te koop bij Omoda. Harstikke stoer toch? Als je ze leuk combineert, staan ze superstoer denk ik...maar da's mijn mening =)

7. Nike Air Max
Tja, de Nike Air-max hebben een beetje een jongens-achtig imago. Mijn broertje bijvoorbeeld draagt al jaren deze schoenen. Toch zie je er ook wel eens meisjes op lopen, en daarom heb ik een 'girls edition' voor jullie opgezocht. Ik vind Nike schoenen opzich wel leuk, maar toch ben ik niet zo'n fan van de 'Air' kant. De kleurtjes in deze sneaker vind ik leuk, maar toch zou ik hem zelf niet zo snel dragen...

Nou, wat vinden jullie van deze schoenen? 
Mooi of rotzooi? Laat je mening achter in een comment =D
xoxo,
Yessica.

6 opmerkingen:

 1. Die van alexander mcqueen vind ik eigenlijk best wel mooi. En er zit wel een hak, alleen ligt ie een soort vanxD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Diekie:
  Haha ja, ik vind het eigenlijk meer een kunstwerk dan een schoen.
  Als die hak nu op een 'normale' plaats had gezeten, zou ik ze zo dragen (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind alleen de mocassins leuk :3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel !
  Alexander Mcqueen is een kunstenaar, maar zijn schoenen lijken me idd niet altijd even lekker lopen, haha
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die teenschoenen zijn een soort wandelinwaterenzand-schoenen, Palladiums vind ik wel stoer en de rest faalt.

  btw; jouw poll rocks; I LOVEEEE WINNIEH THE POOH! xd

  BeantwoordenVerwijderen